Kiełbasa śląska ok. 0,7 kg
Opis
Kiełbasa śląska - nowość od ZM Wasąg.
Cena za 100 g produktu wynosi 3,69 zł.
KIEŁBASA ŚLĄSKA | |
Kiełbasa średniorozdrobniona wieprzowa, wędzona, parzona. | |
Składniki: |
Mięso wieprzowe 79,6%, tłuszcz wieprzowy, woda, skrobia ziemniaczana, sól, wzmacniacz smaku E621, glukoza, stabilizator E450, E541, przyprawy, regulator kwasowości E262, przeciwutleniacz E316, maltodekstryna, hydrolizat białka roślinnego (z kukurydzy), ekstrakty przypraw, białko wieprzowe, błonnik, E250 - substancja konserwująca. Osłonka jadalna - jelito wieprzowe. |
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna 1456kJ/352kcal, tłuszcz 33 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 14 g, węglowodany 2,5 g w tym cukry <0,5 g, białko 12 g, sól 2 g |
Rodzaj opakowania: |
Pakowane w atmosferze ochronnej. |
Temperatura przechowywania: |
2°C-8°C |
Termin przydatności do spożycia: |
21 dni |